Kategorie receptů
- Autor: pavlasek
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh tučný průměr | 125 |
Tvaroh polotučný průměr | 125 |
Energetická hodnota celkem: 1250 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.